کروسان گوشت

پیش غذایی خوشمزه مناسب برای تولدها و مهمانی ها

صندلی خودرو

مواد لازم برای خمیر:

آرد................................................ 2/5 پیمانه
روغن مایع ....................................... 1/4 پیمانه
ماست ............................................ 1/2 پیمانه
شیر ............................................... 1/2 پیمانه
خمیر مایه خشک و فوری........................ ١ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ...................................... ١ قاشق چایخوری
نمک ............................................... 1 قاشق مرباخوری
شکر ............................................... 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ برای رومال..................... 1 عدد
زعفران آب کرده برای رومال................... مقداری


مواد لازم برای داخل نان ها:

پیاز ................................................1 عدد
سینه مرغ ........................................ نصف
قارچ................................................ نصف یک بسته
فلفل دلمه ای کوچک ............................ 1 عدد
پنیر گودا یا پنیر پیتزا............................ به مقدار لازم
ادویه ها شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه...... به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی کنید البته همه آرد رو یکجا نریزید یه پیمانه رو نگه دارید به تدیج اضافه کنید. بعد شیر ماست روغن مایع رو به آرد اضافه کنید. بعد به تدریج اگه نیاز به آرد داشت آرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید در کل خمیر چسبنده ایه اونهم به خاطر ماست داخل خمیره پس زیاد به خاطر چسبنده بودنش بهش آرد اضافه نکنید چون از کیفیت نان پایین میاد. روشو سلفون بکشید و دستمال هم روی اون بندازید و بگذارید جای گرمی مثل محیط آشپزخونه به مدت یک ساعت تا حجم خمیر دو برابر بشه.
در فاصله ای که داره خمیر استراحت میکنه مواد گوشتی داخل نان رو درست میکنیم.
ابتدا پیاز رو در روغن خیلی کم با ادویه ها تفت بدید تا طلایی بشه سعی کنید از روغن کمی استفاده کنید چون مواد داخل خمیر قرار میگیره همین روغن زیاد وقتی نانها در حال پخت هستن نان رو پاره میکنه. سینه مرغ رو تکه تکه کنید و با پیاز تفت بدید. بعد هم قارچ رو اضافه کنید. قارچ که تفت خورد و یه خورده آبش کشیده شد بهش فلفل دلمه ای رو که خرد کردید اضافه کنید. می بینید روغن نداره یعنی با کمترین مقدار روغن پخته شده چون داخل خمیر قرار میگیره روغن باعث میشه خمیر پاره بشه و نانها ظاهر خوبی نداشته باشن.
فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه می ذاریم تا خوب داغ بشه. خمیر بعد از یکساعت استراحت پفش رو با مشت خودمون می خوابونیم و به دوقسمت تقسیم می کنیم
خمیر و به شکل توپ گردی در می آریم و بوسیله وردنه روی میز کار که آرد پاشیدیم خمیر رو باز می کنیم. من با این اندازه خمیر 2 تا دایره درست کردم و باهاش کار کردم. کلاً 16 تا کروسان درست شد. به این شکل به ضخامت نیم سانت خمیر رو باز می کنیم. با استفاده از پیتزا بر یا خمیر بر خمیر رو به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم. از مواد گوشتی روی خمیر درست سر خمیر می گذاریم و پنیر گودا هم روی مواد گوشتی می زاریم. می تونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ولی به نظر من با پنیر گودا خوشمزه تر شده بود
درست از اون قسمتی که مواد گوشتی و پنیر رو گذاشتید خمیر رو رول کنید تا انتها که به تیزی خمیر برسید به این شکل ، می تونید خمیر رو برعکس کنید که تیزی زیر کار قرار بگیره و باز نشه یا اینکه مثل من تیزی نانها رو قرار بگیره من برای اینکه تیزی خمیر بهم بچسبه با مقداری شیر خیسش کردم و با انگشت فشار دادم تا بهم چسبید به نظرم اگه تیزی رو باشه قشنگتر دیده میشد حالا هر جور سلیقتون بود بعد هم دو سر خمیر رو با دستتون فرم بدید رو به بالا به شکل شاخ گاو، بعد هم که همه خمیر هارو پیچیدید روی سینی که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید بچینید و روی اون رو با زده تخم مرغ و زعفرون آبکرده رو با هم مخلوط کنید و روی نانها با برس بکشید و یا کنجد یا تخم خرفه بپاشید می بینید که دو سر خمیرها رو به بالا مثل شاخ گاو هست باز هم با دستتون بهش فرم بدید تا همونجوری ثابت بشن و شکلشون رو حفظ کنن.
بگذارید داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه باید روی نانها خوب طلایی بشن دمای بعضی فرها فرق میکنه پس حواستون باشه اگه دیدید زمانش کافی نبود برای طلایی شدن نانها باز هم بهش زمان بدید تا نانها خوب طلایی بشن.
هم کیفیت نانها عالی بود خشک نبود و خیلی نرم و لطیف بود و هم مواد گوشتی با پنیر گودا علی بود و فوق العاده خوشمزه بود. امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیخورشت مرغ با انار و سیر
مطلب بعدینان روغنی زیتونی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه