درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
دلمه کدو حلوایی
بازدید:
1308
آشپزی
سمانه
دلمه ای متفاوت و خوشمزه
مواد لازم:
برنج......................................... 1 پیمانه (160گرم)
فلفل سیاه (پودر شده).................. به مقدار لازم
نمک......................................... به مقدار لازم
کدو حلوایی ................................1 عدد (1520گرم)
کره.......................................... یک دوم پیمانه (80گرم)
عسل....................................... یک دوم پیمانه (160گرم)
دارچین (پودر شده).................... یک قاشق چایخوری (3گرم)
جوز هندی (پودرشده)................. یک قاشق چایخوری (3گرم)
زنجبیل (پودر شده).................... یک قاشق چایخوری (3گرم)
آب لیموترش............................ یک چهارم پیمانه (40میلی لیتر)
پیاز (خرد شده)......................... 1 عدد (140گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)... به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده........................ 400 گرم (مخلوط گوساله و گوسفند)
زرشک (شسته و خشک شده)........ یک چهارم پیمانه (20گرم)
شکر....................................... یک چهارم پیمانه (38گرم)
زعفران دم کرده........................ 3 قاشق سوپخوری (42میلی لیتر)
سبزی (پاک و خردشده)............... 150 گرم
طرز تهیه:
1.برنج را با آب و مقداری نمک به مدت سه ساعت خیس کنید و قبل از پخت، آب روی آن را خالی کنید. کدو حلوایی را بشویید و خشک کنید. سرِ کدو را برش داده و داخل آن را خالی کنید؛
2.نیمی از کره را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. عسل، نیمی از دارچین، جوز هندی، زنجبیل، آب لیمو و مقداری فلفل سیاه را به کره افزوده و تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و دیواره داخل کدو و درِ کدو را با آن مزهدار کنید؛
3.در قابلمهای مناسب مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس برنج را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید به مدت هشت دقیقه تا نیم پز شود، سپس در آبکش بریزید؛
4.پیاز را در تابهای حاوی مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید، حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت تبخیر شود؛
5.زرشک و شکر را به گوشت افزوده و مخلوط کنید. نیمی از زعفران، باقیمانده دارچین، جوزهندی، زنجبیل، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و مجدداً همه مواد را تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید، سبزی و برنج را نیز به آن اضافه و مخلوط کنید؛
6.داخل کدو را با مخلوط بالا پُر کنید. درِ کدو را گذاشته و در سینی مخصوص فر قرار دهید. باقی مانده کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و به همراه مابقی زعفران روی پوست بیرونی کدو بمالید؛
7.سپس مواد را در طبق وسط فری که از یک ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کردهاید به مدت یک ساعت و 30 دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته شود. در مرحله آخر، دلمه را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.
نکته: سبزی شامل تره و جعفری جمعاً 120 گرم و نعناع 30 گرم میباشد.
نوش جان
منبع: sanazsania.ir
مطلب قبلی
دنر کباب ترکی خانگی
مطلب بعدی
نودل با سس گوشت
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی