درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
لازانیا مرغ و اسفناج
بازدید:
1133
آشپزی
سمانه
لازانیایی خوشمزه و متفاوت
مواد لازم:
گوشت بوقلمون یا مرغ خرد شده ........... 450 گرم
پیاز خرد شده متوسط ......................... 1 عدد
حبه های سیر خرد شده ....................... 2 حبه
پنیر فیلا فیلا .................................... 1/4 پیمانه
اسفناج خرد شده ............................... 350 گرم
نمک و فلفل...................................... به میزان لازم
روغن آفتابگردان آلمو ......................... 1/2 پیمانه
آرد گندم ........................................ 1/2 پیمانه
عصاره مرغ ...................................... 400 گرم
شیر .............................................. 1و 1/2پیمانه
جوز هندی آسیاب شده ....................... 1/2 قاشق چای خوری
پنیر پارمسان خرد شده ....................... 1 پیمانه
نمک و فلفل...................................... به میزان لازم
لازانیا.............................................. به مقدار لازم
پنیر موزارلا خرد شده .......................... 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
حرارت فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذایرد تا فر گرم شود. ظرف مناسب فری به ابعاد 33 در 30 سانتی متری را به کمی روغن آفتابگردان آلمو آغشته سازید.
کمی روغن آفتابگردان آلمو را درون ماهی تابه بزرگ بریزید تا غذا به آن نچسبد. آنرا با حرارت ملایم و متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و گوشت مرغ یا بوقلمون و را به آن بیافزائید. حدود ۱۰ دقیقه آنرا در روغن سرخ کرده و گوشت مرغ را آنقدر بهم بزنید که پیاز بی رنگ شود. سپس آنرا از روی اجاق بردارید. به آن پنیر فیلا فیلا و اسفناج اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
روغن را در یک ماهی تابه متوسط گرم کنید. آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. به مدت 2 دقیقه آنرا بپزید و بهم بزنید. عصاره مرغ و یک پیمانه شیر را به آرامی در داخل آن بریزید. مخلوط را بجوشانید و مرتباً بهم بزنید تا غلیظ شود. سپس آنرا از روی اجاق بردارید. جوز هندی، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنید تا طعم بگیرد. سپس 1/2 پیمانه شیر باقی مانده را در صورت نیاز به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
1/2 پیمانه سس را در ته ظرف مناسب فر چرب شده بریزید. سپس با یک لایه لازانیا آن را بپوشانید. 1/4 پیمانه شیر باقی مانده را روی آن بریزید. لایه دیگری از لازانیا را روی آن قرار دهید. سپس 1/4 پیمانه دیگر از سس، 1/4پیمانه پنیر و 1/3 پیمانه گوشت مرغ را برروی آن بریزید . لایه دیگری از لازانیا را روی آن قرار دهید بار دیگر 1/4 پیمانه سس، 1/4 پیمانه پنیر و 1/2 پیمانه باقی مانده از مخلوط مرغ را روی آن بریزید. با سس باقی مانده و پنیر، آن را تزئین کنید و داخل یک فویل مخصوص آشپزی بپوشانید.
به مدت 35 دقیقه آنرا درون فر قرار دهید. سپس فویل را برداشته و 20 دقیقه دیگر آنرا در فر قرار دهید تا روی آن به رنگ قهوه ای طلایی در آید. قبل از برش آنرا به مدت 15دقیقه در جایی کنار بگذارید تا خنک شود.
زمان آماده سازی این غذا 40 دقیقه و زمان پخت آن ۵۵ دقیقه می باشد. این غذا برای 10-12 نفر مناسب می باشد.
نکته: این غذا را می توانید به جای لازانیای معمولی با نودل لازانیا هم درست کنید.
نوش جان
منبع:almocooking.com
مطلب قبلی
نودل با سس گوشت
مطلب بعدی
پاستا با سس آلفرد
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی