درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
اسنک لقمه ای
بازدید:
1367
آشپزی
سمانه
اسنکی خوشمزه و متفاوت
مواد لازم برای 10 نفر:
نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)).............. 10ورق
ژامبون مرغ............................................................... 200گرم
ژامبون گوشت........................................................... 100گرم
پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)........... 150گرم
سس مایونز.............................................................. 6قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) .................................................1چهارم لیوان
پودر سیر............................................................... 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر............................................................ 1قاشق مرباخوری
نمک...................................................................... به میزان لازم
فلفل..................................................................... به میزان لازم
قارچ..................................................................... 50 گرم
آبلیمو................................................................... به میزان لازم
سیب زمینی .......................................................... 2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد (به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
نکته: 1)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
2)بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
آرانچینی (کوفته برنجی)
مطلب بعدی
سالاد تاکو کلاسیک
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی