درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
كوفته مخصوص
بازدید:
409
آشپزی
مدیر سایت
با وجود این همه غذاهای جور و واجور جدید که این روزها اسمشون رو میشنویم و گاهی از اسم های عجیب و غریبشون تعجب میکنیم، غذاهای اصیل حس خاصی دارن که در هیچ یک از اونها نمیشه پیداش کرد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
هویج 300 گرم
پیاز یک عدد
نمک بسته به مزاج
فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
زیره سبزنصف قاشق چایخوری
برای طمع دادن
مواد میانی:
قارچ ریز خورد شده 5 عدد
پنیر گودا 3 ورق
ذرت شیرین 5 قاشق
طرز تهیه
هویج رو میپزیم
پیاز رو رنده کرده و آبش رو میگیریم
گوشت هویج و پیاز رو در غذاساز میریزیم تا خوب چسبنده شود
بعد از مواد شامی برداشته گرد میکنیم
و وسطش رو گود میکنیم و قارچ و ذرت و پنیر گودا میزاریم
بعد گرد میکنیم و کمی سرخ میکنیم
سپس با یک لیوان میگذاریم بپزه
توی آبش هم کمی پیاز سرخ کرده و رب بزنید
و غذا حدودا 20 دقیقه ای میپزه و آبش غلیظ میشه
اب غذا به دلیل بودن هویج در غذا بسیار خوش رنگ و زعفرانی میشه
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
پیراشکی گوشت به شکل ماهی
مطلب بعدی
پيراشكي مخصوص
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی