درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
باتر چیکن
بازدید:
330
آشپزی
سمانه
غذایی هندی و خوشمزه
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ بدون استخوان................ 500 گرم، خورشی
روغن مایع............................ ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط........................... یک عدد، ساطوریشده
سیر.................................... 2حبه، ساطوریشده
زنجبیل تازه........................... 2 قاشق چایخوری، ساطوریشده
پودر تخم گشنیز...................... یک قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا...................... 2 قاشق چایخوری
زردچوبه................................ یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز.............................. یک قاشق چایخوری
کره....................................... 25 گرم
گشنیز.................................... یک دسته کوچک، ساطوریشده
نمک....................................... به میزان لازم
مواد لازم برای طعمدار کردن مرغ:
سیر....................................... 2حبه، ساطوریشده
زنجبیل تازه.............................. یک قاشق چایخوری، رنده شده
فلفل قرمز تند........................... یک عدد، ساطوریشده
آبلیمو...................................... ۴ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز.......................... یک قاشق چایخوری
پودر زیره سبز............................ یک قاشق چایخوری
زردچوبه.................................... یک قاشق چایخوری
ماست....................................... 150 میلیلیتر
نمک......................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد طعمدار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکههای مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. ادویهها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود. مرغها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغها سرخ شود. مایه باقیمانده طعمدار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، 30 دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آبجوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوریشده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
نکــــات:
1. به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم میتوانید استفاده کنید.
2. اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.
3. اگر از سینه مرغ استفاده کردید. 10 تا 15 دقیقه زمان برای پخت خورش کافی است.
4. در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت میدهند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
سس باربیکیو
مطلب بعدی
کوفته سویدی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی