درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کوفته سویدی
بازدید:
342
آشپزی
سمانه
یک غذای گوشتی متفاوت و خوشمزه با سسی لذیذ و خوشمزه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله ............... 500 گرم
پودر سوخاری ............................. 7 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ............................ ۵ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری ........................... 3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل .............................. 1/2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل ............................... به میزان لازم
آرد سفید .................................. به میزان لازم
سس شوید :
کره .......................................... 30 گرم
آرد سفید .................................. 2 قاشق غذاخوری
شیر ......................................... 2 پیمانه
آب لیمو تازه ............................... 3 قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده ...................... 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل................................. به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پنجره ریز چرخ کرده و پیاز را رنده نمایید . گوشت و پیاز را مخلوط نمایید . جعفری را ریز خرد کرده و همراه با پودر سوخاری و تمامی ادویه های گوشت مخلوط کرده و کامل ورز دهید . مایه گوشتی را کف دست به اندازه گردی گرد کرده و داخل آرد سفید بغلطانید تا یک لایه آرد روی گوشت را بگیرد . کمی روغن کف تابه لبه دار ریخته و گوشت خا را کمی تفت دهید . سپس 3 لیوان آب روی کوفته ها ریخته و ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش آمده و سپس کم کنید تا تا با در بسته آرام آرام بپزد .
سس شوید :
کره را روی حرارت ملایم آب کرده آرد را اضافه نمایید کمی حرارت دهید (دقت کنید رنگ آرد عوض نشود) سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده هم بزنید تا آرد گلوله نشود . کمی حرارت دهید تا سس غلیظ شود. شوید خرد شده و آب لیمو تازه را همراه با نمک و فلفل اضافه کرده هم زده و از روی حرارت بردارید. پس پخت کامل کوفته ها را داخل ظرف مناسب کشیده و از سس تهیه شده روی آن داده و سرو نمایید.
نکات :1. می توانید از کمی گوشت گوسفند هم در ترکیب گوشتتان استفاده نمایید .
2. بهترین قسمت گوشت گوساله برای این غذا گوشت سردست می باشد که طعم و چربی مناسبی دارد .
3. این غذا و سس آن حتما باید داغ سرو شوند به این دلیل که پس از سرد شدن سس سفت شده و کیفیت خود را از دست میدهد .
4. داخل سس از ۲-۳ قاشق غذاخوری خامه نیز میتوانید استفاده نمایید .
5. زمان تفت دادن کوفته ها دقت کنید لایه رویی فقط ببندد و تغییر رنگ به قهوه ای سوخته ندهد .
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
باتر چیکن
مطلب بعدی
لوبیا پلو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی