سوپ مرغ و نخود

سوپی خوشمزه و متفاوت

صندلی خودرو

مواد لازم:

ران مرغ بدون پوست و استخوان..... 600 گرم
نمک........................................ 1 قاشق چایخوری
زردچوبه................................... 1 قاشق چایخوری
زیره........................................ 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه................................. نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون.............................. 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده............................. 1 عدد
ساقه کرفس خرد شده ................. 1 عدد
سیر........................................ ۴ حبه
زنجبیل تازه رنده شده.................. 1 قاشق چایخوری
برگ بو..................................... 2 عدد
عصاره مرغ................................ ۶ فنجان
خلال پوست لیموترش.................. یک عدد
عصاره لیموترش........................ 2 قاشق غذاخوری
برنج باسماتی............................ یک سوم فنجان
نخود پخته............................... 450 گرم
جعفری یا گشنیز........................ برای تزیین


طرز تهیه:

نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا 7 دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای 15دقیقه آرام بجوشد.
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت 20دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیرولت سبزیجات با کالباس و پنیر
مطلب بعدیچیپس گوجه فرنگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه