درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
چیپس گوجه فرنگی
بازدید:
365
آشپزی
سمانه
نمیدونم تا حالا از گوجه خشک شده برای کنار غذا یا روی غذاهای مختلف استفاده کردید یا نه ! اگه اینکار رو تا حالا نکردید یه بار امتحانش کنید حتما خوشتون میاد .
گوجه فرنگی خشک در بازار هم موجوده و قیمت بالایی هم داره ، شما میتونید با انجام یه سری کارهای ساده خودتون چیپس گوجه فرنگی رو درست کنید .. این طوری به نظر سالم تر میاد .
گوجه فرنگی رو در قدیم زیر آفتاب خشک میکردن ولی امروزه با کوچیک شدن خونه ها و آلودگی و گرد و خاکی که توی هوا هست بهتره گوجه ها رو داخل فر خشک کنید .
ابتدا گوجه فرنگیهای سفت رو انتخاب کنید . اندازه ش فرقی نمیکنه شما میتونید از گوجه های بزرگ ، متوسط یا حتی گوجه گیلاسی برای اینکار استفاده کنید . فقط دقت کنید گوجه زیاد آبدار و له نباشه !
اگه قصد شما درست کردن چیپس گوجه برای کنار غذا هست هر گوجه رو به 4 قسمت تقسیم کنید . اگه گوجه کوچیکه اون رو فقط از وسط نصف کنید .
دقت کنید برش ها نباید خیلی نازک باشه ! پس برحسب اندازه گوجه برش ها زده بشه ..
برش ها رو روی سینی شبکه ای فر یا داخل سینی فر که یه کاغذ روغنی انداختید قرار بدید . میتونید روی فویلی که با کمی روغن زیتون چرب شده هم گوجه ها رو قرار بدید . قسمت برش خورده باید به طرف بالا باشه ..
روی گوجه ها نمک و کمی سبزیجات معطر بپاشید . سبزیجات میتونه شامل آویشن ، ریحان و رزماری باشه ..
سپس فر رو روی کمترین درجه روشن کنید .. 100 یا 110 یا نهایت 120 درجه برای خشک کردن گوجه ها کافیه .
مدت زمان خشک شدن گوجه ها بستگی به میزان آبدار بودن گوجه ها متفاوته و بین 6 ساعت تا 10 ساعت ممکنه طول بکشه .. بعد از گذشت 5 ساعت گوجه ها رو هر نیم ساعت چک کنید . گوجه باید خشک شده باشه یعنی وقتی فشارش میدید خشک باشه و آب نداشته باشه ولی در عین حال قابل انعطاف هم باشه و خشک و شکننده نباشه ..
گوجه فرنگی های خشک شده رو میتونید داخل زیپ کیپ در فریزر برای چند ماه نگه دارید .
از این گوجه فرنگیها برای کنار غذا و سالاد و حتی انواع پیتزا میتونید استفاده کنید
یه سری گوجه ها رو بعد از خشک شدن توی بلندر میریزن و پودر میکنن و از پودرش برای انواع سوپ و غذا استفاده میکنن .. پیشنهاد میکنم یه بار این روش رو حتما امتحان کنید .
مطلب قبلی
سوپ مرغ و نخود
مطلب بعدی
برگر بوقلمون ترکیه ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی