کیک برنجی کره ای

کیکی خوشمزه و متفاوت

صندلی خودرو

مواد لازم:

برنج ............................... 4 فنجان
بادام هندی ...................... 25 گرم
شیره قند......................... 4 فنجان
آب................................. 4 فنجان
نارگیل مکعبی (خرد شده)...... مقداری
پودر هل......................... کمی


طرز تهیه:

1 . برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیاب کنید .
2 . ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
3 . وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.
4 . سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود.
5 . سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.
6 . بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید.
7 . روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید.
8 . شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.
شیرین کام باشید.


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیقاووت پسته ای (قووتو)
مطلب بعدیشیرینی شطرنجی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه