درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
برانیز
بازدید:
327
دسر و شیرینی
سمانه
کیک شکلاتی با بافتی نسبتا سنگین و غیر اسفنجی
مواد لازم:
کره.................................. 200 گرم
شکر................................. 2 پیمانه
اسانس وانیل...................... 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ............................. 4 عدد
پودر کاکائو مرغوب................. ¾ پیمانه
آرد.................................... 1 پیمانه
بیکینگ پودر........................ ½ قاشق چای خوری
نمک................................... ¼ قاشق چای خوری
گردوی خرد شده .................... ½ پیمانه (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
برانیز یه جور کیک شکلاتی با بافت فشرده و سنگین هست یعنی حالت اسفنجی نداره. قبلا دو مدل آموزش داده بودیم.
امروز یه مدل دیگه رو براتون آماده کردیم.
برای درست کردن برانیز به قالب مربعی یا مستطیلی احتیاج دارید.
قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید.
کره را روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروفر ذوب کنید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. پودر کاکائو الک شده را هم اضافه کرده بزنید. آرد الک شده، نمک و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و مواد را در حدی که کاملا مخلوط شوند بزنید. در صورت تمایل گردوی خرد شده را هم اضافه کرده مواد را داخل قالب پهن کنید.
قالب را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه قرار دهید. یکی از نشانه های پخت برانیز جدا شدن کناره های آن از قالب است. اجازه دهید برانیز داخل قالب سرد شود سپس روی آن را با کرمی که آموزش داده میشود بپوشانید.
مواد لازم کرم رویه:
کره نرم و به دمای محیط رسیده ......... 70 گرم
پودر کاکائو .................................. 6 قاشق غذاخوری
عسل.......................................... 2 قاشق غذاخوری
وانیل.......................................... 1 قاشق چای خوری
پودر قند...................................... 2 پیمانه
شیر حدود..................................... 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
کره، پودر کاکائو عسل و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند. پودر قند و شیر را اضافه کنید و بزنید اگر خیلی سفت بود میتوانید کمی شیر اضافه کنید. با این کرم روی برانیز را بپوشانید و در انتها برانیز را برش بزنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
باسلوق
مطلب بعدی
پای سیب
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی