درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
لواشک انار
بازدید:
229
دسر و شیرینی
سمانه
لواشکی ترش و خوشمزه
مواد لازم برای 10 نفر:
دانه انار ........................ ۱ کیلوگرم
روغن مایع ..................... ۱ قاشق غذا خوری
نمک............................. ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
۱- نمک را روی دانه های انار بریزید و به مدت 2 ساعت بگذارید تا بماند. سپس آن را مخلوط کنید. از صافی رد کنید تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
۲- بعد از این مدت بگذارید تا خنک شود.
۳- داخل سینی مورد نظرتان را چرب کنید، مواد را در آن بریزید؛ به گونهای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب بگذارید تا خشک شود.
سایر نکات:
اگر میخواهید رنگ لواشک تیرهتر و زودتر خشک شود، آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید.
برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را با دانه های انار مخلوط کنید.
مناسب برای نیم کیلو لواشک است.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
خاگینه بروجردی
مطلب بعدی
اسموتی کیوی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی