پاری کباب هندی

کبابی تند و خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم:

ران مرغ................................... 400 گرم
سینه مرغ..................................400 گرم
ماست....................................... 200 گرم
سیر (رنده شده).......................... 5 حبه
نعنا (ساطوری شده).......................30 گرم
خامه.........................................100 گرم
پنیر خامه ای ...............................100 گرم
زعفران (دم کرده).........................1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز...................................1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه...................................2 قاشق غذاخوری
فلفل ماسالا .................................1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
۴. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
«پنیر خامه ای در این دستور جایگزین بالاک پنیر شده است.»
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیسوپ کودک
مطلب بعدیکوفته شوید باقالی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه