درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
رولت خرما
بازدید:
240
دسر و شیرینی
سمانه
مناسب برای مناسبتهای مذهبی
مواد لازم:
فندق خرد شده ....................... به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده).................... ۱ عدد
شکر.................................... ۱/۴ پیمانه
دارچین............................... ۱ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ..................... ۵۰ گرم
خرما ................................. ۳۰-۲۰ عدد
شیر ................................ ۱/۴ پیمانه
وانیل.............................. ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده)................. ۱ عدد
پودر قند......................... ۱/۴ پیمانه
کره ...............................۹۰ گرم
آرد............................... 1.5 پیمانه
طرز تهیه:
۱- کره و پودرقند رو می زنیم تا کرم مانند بشه. زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم. و با مواد مخلوط می کنیم. بعد ازاون شیر و کم کم آرد رو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد و خمیرمون به دست نچسبه.
۲- خرما ها رو می شوییم و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا خشک بشوند. به کمک خلال دندان یا چنگال تاپاس (چنگال زیتون...) هسته های خرما رو به آرومی در می آریم که شکل خرما به هم نخوره.
۳- بعد داخل هر دانه خرما یک چهارم گردو قرار می دهیم.
۴- حالا خمیر رو با وردنه باز می کنیم به ضخامت نیم سانت. و نوارهای حدود ٢ سانتی متری می بریم (عرض نوار اندازه خرما باشه).
۵- خمیر رو یک دور دور هر خرما می پیچیم.اضافه خمیر رو جدا می کنیم. دو سر خمیر رو با آب به هم می چسبونیم.
۶- حالا داخل کاسه کوچکی سفیده تخم مرغ رو با چنگال می زنیم. داخل بشقاب لبه داری هم مخلوط دارچین و شکر و خرده فندوق (گردو) درست می کنیم.
۷- دانه دانه رولت ها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم (می اندازیم و در می آوریم که همه طرفش آغشته به سفیده تخم مرغ بشه) بعد داخل دارچین و شکر می غلطانیم و توی سینی فر که کف آن رو کاغذ قنادی گذاشتیم می چینیم.
۸- فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. وقتی همه خرما ها آماده شد، آنها رو داخل فر با همون حرارت به مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم. بعد از اینکه خرما ها سرد شد آنها رو داخل ظرف می چینیم و سرو می کنیم. میشه رویشون رو با پودر پسته تزیین کرد.
🔴سایر نکات🔴 🚦
اگه زرده تخم مرغ بزرگتر باشه ممکن ه آردبیشتری مصرف بشه تا خمیر یکدست بشه.
برای نگه داری خرما ها برای مدت طولانی تر آنها رو در ظرف دربسته داخل یخچال نگه داری کنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
نوشیدنی شکلات سفید و بستنی وانیلی
مطلب بعدی
ترامیسو کلاسیک
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی