طرز تهیه خاگینه تبریزی

خاگینه یکی از انواع خوراکی‌های ایرانی مقوی است که می‌توانید آن را با مواد لازم گوناگون در منزل طبخ کنید و روش‌های طبخ متفاوتی دارد. در این مطلب طرز تهیه خاگینه به روش تبریزی را به شما دوستان عزیز آموزش می‌دهیم.  نام محلی و اصیل خاگینه تبریزی قیقناق است که از عصرانه‌های محلی شهر تبریز می‌باشد.




صندلی خودرو

مواد لازم

ماست: ۵ قاشق غذاخوری


آرد: ۵ قاشق غذاخوری


پودر گل محمدی: نصف قاشق چای خوری


شکر: ۱ لیوان


پودر هل: به میزان لازم


پودر دارچین: نصف قاشق غذاخوری


تخم مرغ: ۵ عدد


زعفران آب کرده: ۱/۴ قاشق چای خوری


آب: دو لیوان


مغز گردو: به میزان لازم


روغن: به میزان لازم




روش طبخ خاگینه تبریزی

در مرحله اول طرز تهیه خاگینه تبریزی ابتدا در قابلمه‌ای مناسب شکر و آب را باهم مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر به خوبی در آب حل شود و شربت خاگینه قوام بیاید.


سپس زعفران به شربت قوام یافته خاگینه اضافه کنید.


تخم مرغ‌ها در ظرفی مناسب قرار دهید و آن‌ها را با چنگال به خوبی هم بزنید.


سپس آرد و ماست را به همراه پودر هل و پودر گل محمدی و پودر دارچین و مغز گردو خرد شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. مقداری روغن در تابه بریزید تا داغ شود سپس مایه خاگینه را به طور کامل در تابه بریزید.


و بعد از اینکه یک طرف آن به خوبی سرخ شد طرف دیگر خاگینه را بر گردانید تا سرخ شود. می‌توانید مایه خاگینه را به صورت قاشق قاشق و دانه دانه در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه خاگینه به طور کامل سرخ شد آن را در درون صافی قرار بدهید تا روغن اضافی از خاگینه خارج شود.


سپس در مرحله بعدی طرز تهیه خاگینه آن را به مدت چند دقیقه در درون شربت قرار دهید سپس دوباره خاگینه را در صافی قرار دهید تا شربت اضافی آن خارج شود. می‌توانید خاگینه تبریزی را با شیره انگور نیز طبخ کنید.


بعد از اینکه خاگینه آماده شد شما می‌توانید آن را در درون ظرف و یا دیس مناسبی قرار دهید و با مقداری دارچین و مغز گردو خرد شده و پودر گل محمدی و … آن را تزیین کنید.


 





مطلب قبلیطرز تهیه آیس کافی دارچینی
مطلب بعدیطرز تهیه اسموتی سان شاین
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه