در بین ایرانیها جا افتاده است که از برنج تنها به عنوان غذای اصلی استفاده کنند. اما امروز به شما آموزش میدهیم که میتوان با برنج حتی سالاد خوشمزهای نیز درست کرد.
آب ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
نخود فرنگی پخته ۲ لیوان
کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمهای خرد شده ۱ عدد
سس مایونز ۳/۴ لیوان
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق
ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان
تن ماهی جوشانده ۱ قوطی
شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
۱- آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
۲-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج، کرفس، پیاز، فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
۳-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.