کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب میشود. اما گاهی ترجیح میدهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای ما آموزش دادهایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان میآید.
۱ کیلو میگوی خرد شده
۳۰۰ گرم قارچ خرد شده
۳ عدد پیازچه خرد شده
۴ حبه سیر خرد شده
۴ عدد لوبیا سبز خرد شده
۵ ق س آرد سفید
۱ و سه چهارم پیمانه آب مرغ
۳ /۲ پیمانه خامه
۱ و یک چهارم پیمانه ذرت پخته
به میزان لازم نمک و فلفل
۵۰۰ گرم گوشت مرغ چرخکرده
۱ عدد تخممرغ
۲ ق س جعفری خردشده
۱ تا ۲ ق س پودر سوخاری
۱ ق چ پودر سیر
روغن به میزان لازم
۱. ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آنهارا آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخشان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.
۲. حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
۳. حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۴. گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخممرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسهای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود. حالا مواد را شبیه توپهایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفتهها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذاریدتا کاسرول شما آماده شود.