طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی



صندلی خودرو

مواد لازم برای ۴ سرو

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم


گردوی خرد شده ۱ فنجان


آرد کامل یا آرد سفید یا پودر نان یا پودر کورنفلکس سه چهارم فنجان


نمک - فلفل - پودر سیر - پودر اویشن


تخم مرغ بزرگ ۲ عدد


آب ۱ ق غ


کره ۳ ق غ




طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 


کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید. 


هر دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل پاشید کناری بگذارید. 


گردو، خرده نان، نمک، فلفل، پودر سیر و اویشن را در غذاساز ریخته کاملا مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود سپس در ظرفی کم عمق بریزید و جلوی دستتان بگذراید. 


تخم مرغ و آب را در کاسه‌ای کم عمق هم بزنید تا از لختگی در آید. 


تکه‌های سینه مرغ را در تخم مرغ زده و در مخلوط گردو بگردانید و در بشقابی بگذارید کمی استراحت کند. 


در تابه‌ای نچسب کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید و مرغ‌ها را حدود ۲ دقیقه در هر طرف سرخ نمایید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود. مرغ‌ها را به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید.





مطلب قبلیطرز تهيه کاسرول کوفته مرغ با سس ميگو
مطلب بعدیته چین ماهیتابه‌ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه