برای دوستداران بادمجان
ران و سینه مرغ : 1 کیلو
بادمجان قلمی : 1 کیلو
دارچین : کمی
گوجه فرنگی : 4 عدد
برنج : 4 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : 3 قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
ابتدا بادمجان ها را پوست کنید و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. بعد از یک ربع در ماهی تابه روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید. بعد از آن بادمجان ها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن آن گرفته شود. ران و سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید. ته قابلمه را چرب کنید و کف آن مرغ ها را بچینید و بادمجان های سرخ شده را روی مرغ ها بگذارید و کمی دارچین روی آن بپاشید. گوجه فرنگی را برش بزنید و به عنوان لایه سوم روی مرغ و بادمجان بچینید. برنج را آبکشی کنید و به صورت فشرده روی مواد بریزید. زعفران دم کرده را لا به لای برنج بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم دم کنید. بعد از این مدت ته چین مرغ و بادمجان آماده سرو است.
منبع: آکاایران