بهترین سالادهای تابستانی ما

سالاد ذرت تازه و برنج خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

ذرت تازه

4 عدد

100 گرم / 157 کالری

برنج پخته شده و سرد شده

5/1 پیمانه

100 گرم / 142 کالری

گوجه فرنگی تزئینی

500 گرم

نامشخص

پیاز قرمز کوچک خلال شده

1 عدد

100 گرم / 36 کالری

فلفل سبز به صورت نازک خلال شده

1 عدد

100 گرم / 15 کالری

سرکه برنج یا قرمز

2 قاشق سوپخوری

100 گرم / 9 کالری

روغن زیتون

2 قاشق سوپخوری

100 گرم / 900 کالری

 



طرز تهیه:

بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.

*. نکته : برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.



سالاد سبزیجات

پیازچه خرد شده

1فنجان

100 گرم / 3 کالری

خیار خرد شده

1فنجان

100 گرم / 10 کالری

هویج رنده یا خلال شده نازک

5/1 فنجان

100 گرم / 40 کالری

قارچ ورقه شده

1فنجان

100 گرم / 27 کالری

کرفس خرد شده نازک

1فنجان

100 گرم / 13 کالری

گل کلم خرد شده ریز

1 فنجان

100 گرم / 10 کالری

گوجه فرنگی

5 عدد

100 گرم / 15 کالری

برگ تربچه ریز شده

1قاشق غذاخوری

100 گرم / 33 کالری

شاهی آبی یا جعفری ریز شده

1قاشق غذخوری

نامشخص

 



طرز تهیه:

پیازچه، خیار، هویج، قارچ، کرفس و گل کلم را پس از شستشو خرد کرده و با هم مخلوط کنید.سپس گوجه فرنگیخرد شده را به سالاد اضافه کنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید کاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

 



مواد لازم سس سالاد :

سیر ریزشده

2 حبه

100 گرم / 98 کالری

تربچه ریزشده

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 15 کالری

آب لیموترش تازه

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 42 کالری

سرکه سیب

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 22 کالری

عسل

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 288 کالری

پودر خردل

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 452 کالری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

ماست کم چرب

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 265 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری



طرز تهیه سس سالاد:

ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  کنید.

*. در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور کامل آماده شود.سالادرا می توانید در کاسه ای با برگ های تازه کاهو تزیین کنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده کنید

 



منبع: آکاایران




مطلب قبلیته چین خوشمزه با مرغ و بادمجان
مطلب بعدیسالاد پیاز و گشنیز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه