حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. روش تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.
آرد سفید
یک پیمانه
100 گرم / 341 کالری
جو دو سر نیمه کوبیده جو پوست کنده
¼ پیمانه
100 گرم / 360 کالری
شکر قهوه ای
100 گرم / 362 کالری
کره
نصف پیمانه
100 گرم / 737 کالری
مغز گردو
100 گرم / 625 کالری
خامه کاراملی روی بستنی
نامشخص
بستنی شکلاتی یا وانیلی
3.5 لیتر
100 گرم / 190 کالری
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است.
*. خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.باتراسکاچ نوعى آب نبات سفت حاوى شکر قهوه ای و کره است.
خرده های بیسکوئیت
دو پیمانه
کره آب شده
شکر
100 گرم / 400 کالری
بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده
1.5 پیمانه
بستنی شکلاتی
یک لیتر
بستنی وانیلی
100 گرم / 194 کالری
سس شکلات و بادام زمینی
به مقدار لازم
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.
*. بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
*. بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.
*. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
مواد لازم:
شکلات خالص : 150 گرم
کره بدون نمک : 75 گرم
شیر غلیظ شده : 210 گرم
دارچین : 2 قاشق چای خوری
بادام : 75 گرم
بیسکویت خرد شده : 75 گرم
برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد , نا منظم خرد شده : 50 گرم
1. داخل قالب های 675 گرمی مخصوص نان را با ورقه ای از فویل آشپزخانه بپوشانید .
2. بادام ها را با چاقویی تیز , خرد نمایید .
3. شکلات , کره , شیر و دارچین را داخل قابلمه بزرگ چدنی بریزید . 4. قابلمه را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ها آب شوند . در همین فاصله , مخلوط شکلات را مرتب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب گردند . 5. بادام , بیسکویت و زرد آلو را به مخلوط شکلات بیافزایید و با قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید . 6. مایه دسر را داخل قالب آماده شده , بریزید و آن را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد . 7. دسر شکلاتی قالبی را برش بزنید و سرو نمایید . توصیه سرآشپز: قبل از ذوب نمودن شکلات , ابتدا آن را به تکه های هم اندازه تقسیم نمایید . هر چه تکه های شکلات کوچکتر باشند , زودتر آب می شوند .
منبع: آکاایران