سالادی اسان و متفاوت
ژامبون گوشت یا مرغ. ۲۵۰ گرم پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم گردو خردشده ۱۰۰ گرم سس مایونز ۱ پیمانه سیب زمینی پخته و نگینی ۳ عدد متوسط هویج پخته و نگینی ۱/۲ پیمانه خیارشور نگینی. ۱ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم نون باگت ۴ عدد
ژامبون هارو نگینی خورد میکنیم،سیب زمینی و هویج رو هم آبپز میکنیم و نگینی خورد میکنیم،خیارشور رو هم نگینیش میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس و پیازچه رو قاطی موادمون میکنیم ،نمک و فلفل رو هم میزنیم و موادمون رو داخل نون باگت میکنیم( بدون اینکه نون رو برش بزنیم). اطراف نونارو سلفون میپیچیم و میزاریم تو یخچال تا یه کم خودشو بگیره و سفت تر بشه ،حدود ۳-۴ ساعت تو یخچال بمونه،بعد از سلفون درشون میاریم و با یه چاقوی تیز برش میزنیم،بدون اینکه چاقورو جلو و عقب کنیم،اینطوری تمیزتر در میاد. نکته: میتونید به جای ژامبون از سینه مرغ استفاده کنید.
منبع:kadbanoo-irani