همه مواد رو با هم ترکیب کرده و بمیزان دلخواه سس مایونز بهمراه نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو میزنیم.اگه دوست داشتین چندقاشق هم از آبی که مرغ توش پخته شده به سالاد اضافه کنیم.
برای تزیین : نان باگت رو برش زدم (مثل وقتی که میخوایم ساندویچ درست کنیم.)بعد نون رو از قسمت برش، مثل کتاب باز کردم و وردنه کشیدم تا صاف بشه. با برس یه کم سس مایونز روش زدم و بعد سالاد الویه رو روی نون گذاشتم و کامل روی نون پخش کردم.سپس رول کردم و گذاشتم توی یخچال.
بعد از نیم ساعت با چاقوی تیز دندانه دار برش زدم.سس مایونز روی توی قیف یه بار مصرف ریختم روی رولتها یه شکوفه زدم و روی شکوفه ها رو با گلهایی از خیارشور و هویج و نخود فرنگی وذرت و برگهای نعنا تازه تزیین کردم .