درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سوفله پنیر فرانسوی
بازدید:
75
آشپزی
صادقی
مـواد لازم (براي8 نفر)
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 450 گرم
آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 6 عدد
شیر 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طـرز تـهـيـه :
ابتدا كره را آب كرده و به آن، آرد اضافه كنيد. پس از چند دقيقه، شير را نيز آرامآرام بيفزاييد و بگذاريد به شکل سسي غليظ درآيد. سپس نمك و فلفل را اضافه و پنير را هم به صورت رندهشده اضافه كنيد. از سوي ديگر، زرده تخممرغها را از سفيده جدا كنيد و به ساير مواد بيفزاييد. سفيده را نيز با همزن آنقدر بزنيد تا به شكل خامهاي سفت درآيد و سپس به تدريج، آن را به ساير محتويات اضافه كنيد. ميتوانيد مايه سوفله را در 8 قالب كوچك يا يك قالب بزرگ كه قبلا ته آن را چرب كردهايد و در فر داغ گذاشتهايد، بريزيد تا در دماي 220 درجه سانتيگراد پفكند.
منبع: سوران
مطلب قبلی
غذای فوری
مطلب بعدی
خوراک گل کلم
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی