دسری خوشمزه و راحت
سیب ...................................... 4 عدد متوسط کشمش .................................... 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه ............................ 3 قاشق غذاخوری فندق (درشت خرد شده) ................... 2 قاشق غذاخوری دارچین .................................... به اندازه ی نوک قاشق چایخوری عسل ...................................... 2 قاشق غذاخوری کره برای چرب کردن قالب ............... مقداری
هسته ها و قسمت های سفت وسط سیب ها را با چاقوی تیز و باریک و با احتیاط بیرون آورید و سپس با قاشق چایخوری مقداری داخل سیب ها را خالی کنید. کشمش ها را مدتی در آب پرتقال بخسیانید و سپس از آب پرتقال درآورید و با فندق، دارچین و عسل مخلوط کنید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف نسوز چهارگوش با گنجایش سیب ها را با کمی کره چرب کنید. سیب ها را داخل ظرف بچینید. مخلوط تهیه شده را داخل سیب ها بریزید. ظرف را 30 دقیقه در طبقه ی دوم فر قرار داده و سیب ها را 30 دقیقه بپزید.
نوش جان