چند نکته کوچک و ظریف برای طبخ غذاهای تنوری
طعمدار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویه میتواند باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.
هر چقدر که تماس چربیها با دود و آتش بیشتر باشد، ترکیبات خطرناک و مضر بیشتری هم وارد مواد غذاییتان میشود. پس تا جایی که میتوانید، چربی گوشتها را پیش از تنوری یا کباب کردن آنها بگیرید.
شما میتوانید با پایین آوردن دما و سرعت پخت، مواد غذایی تان را کاملا مغز پخت کنید. با این شیوه سلامتی تان کمتر در معرض خطر قرار می گیرد.