نکات غذاهای تنوری یا کبابی

چند نکته کوچک و ظریف برای طبخ غذاهای تنوری



صندلی خودرو

غذاها را طعم‌دار کنید

طعم‌دار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویه‌ می‌تواند باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.
 



چربی‌ها را جدا کنید

هر چقدر که تماس چربی‌ها با دود و آتش بیشتر باشد، ترکیبات خطرناک و مضر بیشتری هم وارد مواد غذایی‌تان می‌شود. پس تا جایی که می‌توانید، چربی گوشت‌ها را پیش از تنوری یا کباب کردن آنها بگیرید.
 



با دمای پایین و به آرامی غذاها را تنوری یا کباب کنید

شما می‌توانید با پایین آوردن دما و سرعت پخت، مواد غذایی تان را کاملا مغز پخت کنید. با این شیوه سلامتی تان کمتر در معرض خطر قرار می گیرد.

 




مطلب قبلیچیکن کورما
مطلب بعدیساندویچ موز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه