چیکن کورما

چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید



صندلی خودرو

مواد لازم:


فیله مرغ بدون پوست ............................ ۴ عدد
پنیر خامه ای پرچرب ............................ ۱۸۰ گرم
رب کورما ....................................... ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده .................................. ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش ................................ نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ........ ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده ........................ ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات....... برای سرو



طرز تهیه:


فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.
 

نوش جان




مطلب قبلیپاستای مرغ
مطلب بعدینکات غذاهای تنوری یا کبابی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه