چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید
فیله مرغ بدون پوست ............................ ۴ عدد پنیر خامه ای پرچرب ............................ ۱۸۰ گرم رب کورما ....................................... ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده .................................. ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو) عصاره لیموترش ................................ نصف یک عدد فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ........ ۱ عدد گوجه گیلاسی نصف شده ........................ ۸ عدد برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات....... برای سرو
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.
نوش جان