غذای پرطرفدار جنوبی ها و میگو دوستان
▫️میگو ................................... 500 گرم ▫️سبزی ماهی ............................ ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم ) ▫️سیر...................................... یک سر کامل ▫️پیاز ..................................... 1 عدد بزرگ ▫️عصاره تمر هندی ...................... 1 پیمانه ▫️آرد ..................................... 2 قاشق غذا خوری ▫️روغن - فلفل قرمز - نمک ............. به مقدار لازم ▫️ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر
⭕️1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم. ⭕️2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید. ⭕️3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است. ⭕️4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود. ⭕️5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.
نوش جان