قلیه میگو

غذای پرطرفدار جنوبی ها و میگو دوستان



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️میگو ................................... 500 گرم
▫️سبزی ماهی ............................ ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم )
▫️سیر...................................... یک سر کامل
▫️پیاز ..................................... 1 عدد بزرگ
▫️عصاره تمر هندی ...................... 1 پیمانه
▫️آرد ..................................... 2 قاشق غذا خوری
▫️روغن - فلفل قرمز - نمک ............. به مقدار لازم
▫️ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر 
 



طرز تهیه:


⭕️1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم.

⭕️2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.

⭕️3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.

⭕️4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.

⭕️5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.

 

نوش جان




مطلب قبلیپیتزا رامن
مطلب بعدیباقالی پلو با گوشت
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه