کوکویی خوشمزه با ترکیب رنگ جذاب
▫️لوبیا سبز......................................... 350 گرم، ▫️سیبزمینی........................................ یک عدد بزرگ، ▫️تخممرغ........................................... 4 یا 5 عدد، ▫️مغز گردو یا بادام خرد شده ...................... 3 قاشق غذاخوری، ▫️هویج.............................................. 4 تا 5 عدد متوسط ، ▫️پیاز................................................ یک عدد ، ▫️زرشک............................................ 2 قاشق غذاخوری ، ▫️گوشت چرخکرده.................................. 150 گرم، ▫️نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن.................. به میزان لازم، ▫️بکینگ پودر....................................... 1 قاشق مربا خوری
ابتدا لوبیا و هویج را رنده یا چرخ کرده و به مدت 5 دقیقه بخارپز نمایید. پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آن را هم تفت داده و کنار بگذارید. سیبزمینی را خام رنده کرده و همه مواد را در یک ظرف گود بریزید. مغز گردو و نمک و فلفل و زرد چوبه و زرشک را به مواد افزوده و تخممرغها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند. روغن را در تابه بریزید و داغ کنید. مواد کو کو را یک جا در روغن داغ بریزید و در ظرف را ببندید تا کو کو خودش را بگیرد و سرخ شود. بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شده وسپس برش بزنید و در دیس چیده، اطراف آن را با حلقههای گوجه و لیمو و خیار شور تزئین کنید و با نان سنگک میل نمایید.
نوش جان