غذایی خوشمزه و مقوی
▫️دال عدس ................................. 1/2 فنجان ▫️آب ......................................... 2 فنجان ▫️ بلغور ريز.................................. 3/4 فنجان ▫️ روغن زيتون .............................. 2 قاشق غذاخوری ▫️پياز ريز خرد شده .......................... 1 عدد ▫️زيره سابيده ................................. 2 قاشق چای خوری ▫️فلفل قرمز پرک ............................ 1 قاشق چای خوری ▫️پيازچه خردشده ............................ 1 عدد ▫️جعفری خردشده ........................... 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک ....................................... 1/2 قاشق چای خوری ▫️نان لواش .................................. 6 تکه 20 در 30 ▫️فلفل قرمز کبابی ........................... 3/4 فنجان ▫️کلم پيچ نازک رنده شده .................... 2 فنجان ▫️سس ارده ................................... به مقدار لازم
دانه ها و قسمت داخلی فلفل را دور ریخته و از طرف پوستشات ذاخل فر به فاصله 10 سانت از حرارت بالایی قرار میدهیم تا کباب شوند .وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو میکنیم و در میکسر با غذا ساز له میکنیم
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم. حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود. در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم. مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم. يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم. لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!
نوش جان