هات داگ تابستانی

ویژه طرفداران فست فود



صندلی خودرو

مواد لازم برای 8 نفر:

ذرت ........................... یک پیمانه
▫️پیاز خرد شده ................. 1/3 پیمانه
▫️ریحان خرد شده .............. 1/3 پیمانه
▫️سس مایونز ................... یک قاشق غذاخوری
▫️خامه ترش .................... یک قاشق غذاخوری
▫️سرکه قرمز .................... یک قاشق غذاخوری
▫️نمک ........................... ¼ قاشق چایخوری
▫️فلفل سیاه ....................... ¼ قاشق چایخوری
▫️شکر .......................... 1/8 قاشق چایخوری
▫️کاهوی خرد شده .............. 2 و 2/3 پیمانه
▫️گوجه‌فرنگی خرد شده.......... دو عدد متوسط
▫️آوکادو خرد شده ...............یک عدد متوسط 
▫️فلفل هالوپینو خرد شده......... به مقدار لازم



طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک، ذرت، ریحان، سس مایونز، خامه، سرکه، نمک، فلفل سیاه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

داخل ساندویچ هات‌داگ‌های کباب شده را با 1/3 پیمانه کاهوی خرد شده پر کنید. نیمه‌های گوجه‌فرنگی و آووکادو را درون نان‌ها بگذارید. هات‌داگ‌ها را درون نان بگذارید. روی آنها نیز یک قاشق غذاخوری مخلوط ذرت بریزید.

در صورت تمایل، فلفل هالوپینو و دانه ذرت نیز برای تزئین و مزه‌دار شدن بریزید.

برای تهیه هات‌داگ کبابی نیز، 8 عدد هات‌داگ دودی و 8 عدد نان نیاز دارید.
هات‌داگ‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و با حرارت ملایم آنها را بپزید.

هات‌داگ‌ها را 3 تا 7 دقیقه بپزید و دایم روی حرارت بچرخانید تا همه جای آنها یکدست طلایی شود. سپس از روی کباب‌پز بردارید.
 




مطلب قبلیمیزبان کباب
مطلب بعدیسوپ عدس قرمز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه