دسری خوشمزه و کمی سنگین
آب پرتقال ......................... یک ونیم پیمانه زرده تخم مرغ ..................... ۲ عدد شکر................................ نصف پیمانه پودر ژلاتین ....................... یک ونیم قاشق غذا خوری خامه .............................. نصف پیمانه آب ................................ نصف پیمانه رنده پوست پرتقال ................ نصف قاشق چایخوری
فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ،فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ژلاتین را در آب سرد نرم ریخته و بصورت بن ماری حل کنید کنار بگذارید. حالا نوبت اینکه که آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است. میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده یا در دو مرحله آماده کنید و به قسمتیش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید تا دسر دو رنگ داشته باشید ________________________________