فروماژ پرتقال

دسری خوشمزه و کمی سنگین



صندلی خودرو

مواد لازم:

آب پرتقال .........................  یک ونیم پیمانه
زرده تخم مرغ ..................... ۲ عدد
شکر................................ نصف پیمانه
پودر ژلاتین ....................... یک ونیم قاشق غذا خوری
خامه .............................. نصف پیمانه
آب ................................ نصف پیمانه
رنده پوست پرتقال ................ نصف قاشق چایخوری
 



طرز تهیه:


فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ،فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)


زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
سپس ژلاتین را در آب سرد نرم ریخته و بصورت بن ماری حل کنید کنار بگذارید.
حالا نوبت اینکه که آب پرتقال اضافه کنید.
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید  برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.
میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده یا در دو مرحله آماده کنید و به قسمتیش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید تا دسر دو رنگ داشته باشید ________________________________
 




مطلب قبلیپاناکوتای وانیلی با سس انبه
مطلب بعدیشیرینی برنجی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه