کباب کوبیده مرغ با سس هندی

کباب کوبیده را با مرغ تجربه کنید



صندلی خودرو

مواد لازم:

گوشت مرغ چرخ شده .........................   300 گرم
زرده تخم‌مرغ .................................. 1 عدد
ادویه گراماسالا ................................  2  /1 قاشق چای خوری
پودر زیره .....................................  4 /1 قاشق چای خوری
 پودر زنجبیل .................................. 4 /1 قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده ................................ 2 قاشق سوپ خوری
سیر له شده .................................... 1 حبه
پنیر فتای رنده شده ............................. 25 گرم
آب‌لیموی تازه ................................. 1 قاشق سوپ خوری 
پیاز ریز رنده شده ............................. 1 عدد
پودر بادام ..................................... 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل ................................... به میزان لازم
سیخ چوبی .................................... 4 عدد
روغن ......................................... به میزان لازم



طرز تهیه:


1. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.
2.  سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.
3. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن
بهتر است سیخ های چوبی را 15 دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

نوش جان




مطلب قبلیپیراشکی گوشت
مطلب بعدیخورشت فسنجان با رب ازگیل
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه