خورشت فسنجان با رب ازگیل

فسنجان و با طعم و خاصیتی متفاوت



صندلی خودرو

مواد لازم:

رب ازگیل ......................... یک پیمانه
گردوی چرخ شده .................. یک و نیم پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده .......... 500 گرم
پیاز رنده شده ....................... دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر..... به میزان لازم
آلو خورشی ........................ 10 عدد
 



طرز تهیه:


پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

نکته برای پخت خورش فسنجان :
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.

نوش جان




مطلب قبلیکباب کوبیده مرغ با سس هندی
مطلب بعدیسوتی پلو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه