پاستیل را سالم و تازه و با طعم های دلخواه در خانه تهیه کنید
اسانس یا رنگ خوراکی .................... به میزان لازم. پودر ژلاتین ................................. 4 قاشق غذاخوری. آبمیوه یا نوشابه ............................. یک فنجان. شکر ........................................ 2 فنجان. آب .......................................... یک فنجان.
1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. 2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. 3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.