غذایی خوشمطه و راحت
▫️سیب زمینی , نگینی خرد شده ................... 100 گرم ▫️کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده .............. 225 گرم ▫️سیر , له شده ..................................... 1 حبه ▫️آب لیمو .......................................... 2 قاشق چای خوری ▫️گشنیز تازه , خرد شده ........................... 1 قاشق غذاخوری ▫️ماست ساده کم چرب ............................. 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک ............................................. به میزان لازم ▫️فلفل .............................................. به میزان لازم ▫️گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین ............. مقداری
⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید. ⭕️2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید. ⭕️3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید. ⭕️4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید. ⭕️5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند. ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴 🍽اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید
نوش جان