پاته لوبیا و سیب زمینی

غذایی خوشمطه و راحت



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️سیب زمینی , نگینی خرد شده ...................  100 گرم
▫️کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده .............. 225 گرم
▫️سیر , له شده ..................................... 1 حبه
▫️آب لیمو .......................................... 2 قاشق چای خوری
▫️گشنیز تازه , خرد شده ........................... 1 قاشق غذاخوری
▫️ماست ساده کم چرب ............................. 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک ............................................. به میزان لازم
▫️فلفل .............................................. به میزان لازم
▫️گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین ............. مقداری
 



طرز تهیه:

⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.

⭕️2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.

⭕️3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.

⭕️4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.

⭕️5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.

⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

🍽اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید
 

نوش جان




مطلب قبلیاسنک بادمجان بیسکوییتی
مطلب بعدیآبگوشت کشک بادمجان
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه