غذای سنتی گرمسار
▫️نخود و لوبیا .................................... 1 پیمانه ▫️لوبیا چیتی ...................................... یكدوم پیمانه ▫️عدس ............................................ یكدوم پیمانه ▫️گوشت گردن گوسفند ............................ 1 كیلوگرم ▫️پیاز.............................................. 1 عدد درشت ▫️بادمجان ورقه كرده و سرخكرده ................ 4 عدد درشت ▫️نمك، فلفل و زردچوبه .......................... به میزان لازم ▫️كشك ............................................ 1 پیمانه ▫️سیر سرخكرده .................................. 4 حبه ▫️نعنا داغ ........................................ 1 قاشق سوپخوری
⭕️1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید. ⭕️2. آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ⭕️3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید. ⭕️4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید. 🕰یادآوری🔻 آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود