سوپ گوجه فرنگی با روغن زیتون و ریحان

سوپی لذیذ و خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

 ▫️ریحان ...................... ۱ دسته
 ▫️نمک .......................  به میزان لازم
 ▫️روغن زیتون ............... به میزان لازم
 ▫️سیر ........................ ۲ حبه
 ▫️گوجه فرنگی ............... ۲ کیلوگرم
 ▫️سرکه قرمز ................. قدری



طرز تهیه:

⭕️1-برای تهیه روغن ریحان، مقداری از برگ های ریحان ها را در کاسه ی آب خنک بریزید و کنار بگذارید. باقیمانده ی برگ های ریحان را در هاون بریزید، کمی نمک به آن ها اضافه کنید و آن ها را بکوبید تا به شکل خمیر درآیند. آن را به ظرفی که برای نگه داری مناسب باشد، انتقال دهید، ۲۰۰ میلی لیتر روغن زیتون به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

⭕️2-برای تهیه سوپ، قدری روغن زیتون در قابلمه ای بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. شاخه های ریحان و سیر را در آن برای حدود ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. به آن ها ۱۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و مواد را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و مواد را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

⭕️3-سوپ را از روی حرارت برداشته، کمی سرکه قرمز به آن اضافه کنید و با احتیاط آن را با گوشت کوب برقی بزنید تا به غلظت مورد نظرتان درآید.

⭕️4-سوپ را در ظرف های گرم ریخته، یک قاشق روغن ریحان و برگ های ریحان روی آن ها قرار دهید و میل کنید.

🔴نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان🔻🚨

♦️1- برگ های ریحان را جدا کنید. ساقه های آن ها را ریز خرد کنید.

♦️2- پوست سیر ها را جدا کنید و آن ها را ورقه ورقه کنید.

♦️3-از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید




مطلب قبلیترشی میوه
مطلب بعدیپای لازانیا
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه