کیک سیب زمینی میوه ای

کیکی جدید و خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️کره آب شده .................................... 2 قاشق غذاخوری
▫️سیب زمینی شیرین , نگینی خرد شده .......... 675 گرم
▫️شکر زرد کریستالی دمرارا ....................  125 گرم
▫️تخم مرغ ........................................ 3 عدد
▫️شیر رقیق کم چرب ............................. 3 قاشق غذاخوری
▫️آب لیمو ......................................... 1 قاشق غذاخوری
▫️پوست رنده شده لیمو ........................... 1 عدد
▫️زیره سیاه ...................................... 1 قاشق چای خوری
▫️میوه خشک شده , خرد شده ................... 125 گرم
▫️بکینگ پودر ................................... 2 قاشق چای خوری



طرز تهیه:

⭕️1. کف یک قالب کیک چهارگوش به اندازه 18 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .

⭕️2. سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و پوره نمایید تا خمیر له شوند .

⭕️3. سیب زمینی های پوره شده را در حالی که هنوز داغ هستند , داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کره و شکر را اضافه نمایید , آن ها را هم بزنید تا کره آب شده و شکر نیز حل گردد .

⭕️4. تخم مرغ ها , شیر , آب و پوست لیمو ترش , زیره سیاه و میوه های خشک خرد شده را خوب با یکدیگر بزنید . بکینگ پودر را روی مخلوط الک نموده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید .

⭕️5. مایه را داخل قالب کیک آماده شده , بریزید .

⭕️6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت و ربع قرار دهید تا کیک کاملا مغز پخت شود .

⭕️7. کیک را از قالب خارج نموده و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید . آن را به قطعات چهارگوش برش زده و سرد و یا گرم سرو نمایید .

⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

🍽این کیک به عنوان دسر برای جشن ها و مراسم ویژه مناسب است . می توان آن را از قبل آماده نمود و در یک کیسه قرار داده و منجمد نمود . سپس آن را در دمای اتاق یخ زدایی نموده و قبل از سرو در دمای معتدل فر گرم نمایید




مطلب قبلیکونفه
مطلب بعدیکیک لیمو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه