مناسب برای همه غذاها
کره ............................... 20 گرم سیر له کرده ...................... 3 حبه قارچ ورقهای خردکرده ........... 500 گرم آب مرغ .......................... 125 میلیلیتر یا یک دوم پیمانه خامه............................... 300 میلیلیتر یا یک و یکچهارم پیمانه پوست لیموی رنده کرده .......... 1 قاشق سوپخوری تره خردکرده ..................... 2 قاشق سوپخوری
کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. حالا آب مرغ، خامه و پوست لیمو را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. اکنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید و تره را بیفزایید. اینک سس را از روی حرارت بردارید و مصرف کنید