پروژه خلاقانه برای بوجود آوردن طعم جدیدی از بستنی
پوره زردآلو ......................... 1/3 پیمانه ماست................................. نصف پیمانه شکر.................................. دو قاشق سوپخوری
ابتدا زردآلوها را شسته و هسته آن را در میآوریم. برای تهیه پوره زردآلو دو روش وجود دارد. روش اول این است پوست زردآلوها را جدا کرده و آن را رنده میکنیم و روش دوم به این ترتیب میباشد که زردآلوها را با مقدار کمی آبجوش حرارت میدهیم و وقتی نرم شد، آن را از صافی رد کرده و مورد استفاده قرار میدهیم. پس از آماده کردن پوره زردآلو، آن را با ماست و شکر کاملا هم میزنیم. سپس این مخلوط را در قالب بستنی یا قالب یخ ریخته و به مدت شش الی هفت ساعت درون فریزر میگذاریم تا کاملا بسته شده و به اصطلاح خود را بگیرد.