غذایی خوشمزه با میگو
▪️میگو............................... ۳۰۰ گرم ▪️پیاز خردشده ....................... ۱ لیوان ▪️برنج................................ ۴ لیوان ▪️سیب زمینی متوسط................. ۲ عدد ▪️کشمش.............................. ۹ قاشق غذاخوری ▪️گرد لیمو............................ به مقدار دلخواه ▪️روغن کانولا....................... ۴ قاشق غذاخوری ▪️نمک، زردچوبه و فلفل قرمز........ به مقدار دلخواه
⭕️1-ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.
⭕️2-در تابهای بزرگ، پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.
⭕️3-پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه، کشمشها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.
⭕️4-سیب زمینی ها را نگینی خرد و در ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آنها بیفزایید.
⭕️5-در مرحله دیگر، در قابلمهای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیبزمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد. سپس بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده خوردن خواهد بود.
⭕️6-قبل از ریختن سیبزمینی در میگوپلو حتماً آنها را در کمی روغن تفت دهید. زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد