توپک مرغ با سس گوجه

غذایی متفاوت و جذاب



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️ سینه مرغ پخته شده................ 300 گرم
   ▪️نان تست سبوس دار............. 3 عدد
   ▪️شیر.............................. 50 میلی‌لیتر
   ▪️زیتون............................ 50 گرم
   ▪️شپله (میوه کبر) خرد شده........ 2 قاشق غذاخوری
   ▪️سیر.............................. 1 حبه
   ▪️پارمزان رنده شده................ 4 قاشق غذاخوری
   ▪️تخم مرغ بزرگ.................. 1 عدد
   ▪️روغن زیتون..................... به میزان لازم
   ▪️جعفری تازه و خرد شده......... 1 دسته
   ▪️روغن زیتون..................... 2 قاشق غذاخوری (برای‌ تهیه سس)
   ▪️سیر له شده...................... 3 حبه
   ▪️گوجه خرد یا رنده شده........... 800 گرم
   ▪️شکر (اختیاری).................. 1/2 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

⭕️1. فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز ریز کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نانها را داخل کاسه ای خرد کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود. 

⭕️2. نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند. مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید؛ سپس مجددا کمی مخلوط کنید تا زمانیکه مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

⭕️3. ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید.توپک ها  را در ظرف بچینید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود. 

⭕️4. در مدتی که توپک ها در حال پخت هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های رنده شده و 1/3 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت 8-10 دقیقه بپزید. هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود. اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانید اندکی شکر به سس اضافه کنید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید. 

⭕️5. 5-10 قبل از اتمام زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید


 




مطلب قبلیسیب زمینی ریز کاراملی
مطلب بعدیمیگو پلو با کشمش
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه