دسر مخصوص شب یلدا
▫️نشاسته ذرت ....................... ۴ قاشق غذا خوری ▫️وانیل ................................ ۱/۴ قاشق مربا خوری ▫️خامه (فرم گرفته شده)................ ۱۵۰ گرم ▫️آب انار............................... ۲ پیمانه ▫️پودر قند.............................. ۳/۴ پیمانه ▫️شیر.................................. ۲ قاشق غذا خوری ▫️ژلاتین................................ ۲ ورق ▫️پنیر خامه ای......................... ۱۰۰ گرم
⭕️۱- ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
⭕️۲- پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
⭕️۳- مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود
⭕️۴- سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
🔴سایر نکات🔻🚨
♦️برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید
♦️سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید