مخصوص شب یلدا
▫️250 گرم آرد ▫️2 ق چ بیکینگپودر ▫️120 گرم شکر ▫️40 گرم پودر نارگیل ▫️250 میلیلیتر شیر نارگیل ▫️2 عدد تخممرغ ▫️2 ق چ پوست لیموترش رنده شده ▫️90 گرم مارگارین ▫️4 /1 ق چ وانیل
▪️1 پیمانه آب ▪️150 گرم شکر ▪️2 /1 لیموترش
▫️1 پیمانه پودر نارگیل ▫️به میزان لازم انواع مغز (گردو، بادامهندی، پسته، فندق، بادام درختی)
⭕️1. در ابتدای کار فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای 10 سانتی را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
⭕️2. در یک ظرف مناسب شکر و مارگارین را بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و مایه، کرمی شکل شود. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
⭕️3. در این زمان شیر نارگیل و پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها پودر نارگیل، آرد، وانیل و بیکینگپودر را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک شما آماده شود.
⭕️4. مایه را در قالبهایی که چرب کردهاید بریزید. قالبها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها پخته و آماده شوند. بعد از پخت کامل کیکها، آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
⭕️5. وقتی کیکها خنک شدند، آنها را داخل شربت گرم قرار دهید تا شربت به خورد کیکها برود، سپس آنها را در پودر نارگیل بغلتانید. کیکها را با مغز دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.
⭕️آب، شکر و آب نصف لیموترش را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. صبر کنید تا شربت شروع به جوشیدن کند و به غلظت دلخواه برسد، سپس آن را از روی حرارت بردارید