خورشت گیاهی خوشمزه
▫️کلم بروکلی 400 گرم ▫️سویا 2 پیمانه ▫️هویج بزرگ 1 عدد ▫️پیاز بزرگ 1 عدد ▫️سیر 4 حبه ▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
▫️▫️روغن به میزان لازم
⭕️1-سویا رو برای نیم ساعت خیس کنید و تو این مدت 2 تا 3 بار آب اونو عوض کنید و چندین بار چنگ بزنید تا بوی بد اون گرفته بشه! ⭕️2-هویج ها رو به اندازه دلخواه برش بدید. پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. وقتی پیاز سرخ شد, سویا و هویج رو اضافه کنید و تفت بدید. وقتی سویا سرخ شد, رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید. به موادتون کمی زردچوبه, ادویه دلخواه, نمک و فلفل اضافه کنید و کمی آب روی مواد بریزید تا هویج و سویا بپزند! ⭕️3-در این فاصله گل های بروکلی رو به اندازه دلخواه خرد کنید. یک قابلمه آب و نمک رو به جوش بیارید و گل بروکلی ها رو توی اون بندازید. بعد از چند دقیقه که نرم شد و کمی پخت, اونا رو آبکش کنید و بلافاصله توی یک ظرف آب و یخ بندازید تا شوک حرارتی ببینه و رنگش سبز بمونه! ⭕️4-حدود 10 دقیقه آخر پخت خورش, کلم بروکلی ها رو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته. 🔴 نکات🔻🚨 ♦️ 1-این روش پخت کلم بروکلی به بلانچ کردن معروفه! با این روش رنگ سبزیجان سبز رنگ حفظ میشه, زمان طولانیتری میتونید در فریزر نگهداری کنید و پخت اونا هم زمان کمتری میبره! ♦️ 2-این خورش رو میتونید به عنوان خوراک و به صورت کم آب با نان هم سرو کنید