مخصوص شب یلدا
▫️خامه دو پيمانه ▫️پودر قند يك تا يك و نيم پيمانه ▫️پنير ماسكارپونه 350 گرم ▫️وانيل يك دوم قاشق چايخورى ▫️پودر ژله انار يك بسته ▫️آب انار طبيعى يك پيمانه ▫️آب جوش سه چهارم پيمانه ▫️دانه انار يك پيمانه
▪️پودر ژله انار يك بسته ▪️آب جوش يك پيمانه ▪️آب انار طبيعى يك پيمانه ▪️دانه انار مقدارى براى تزيين
⭕️پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط كرده و اجازه دهيد كاملا حل شود سپس آب انار را اضافه كرده و كنار بگذاريد.
⭕️خامه را با پودر قند با همزن برقى بزنيد تا فرم بگيرد سپس پنيرخامه اى و وانيل را اضافه كرده و بزنيد.
⭕️نيمى از مواد خامه اى را به عنوان لايه زيرين داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا نيم بند شود. مابقى مواد را با ژله اى كه آماده كرده بوديد مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا يكدست شود سپس دانه هاى انار را اضافه كرده مخلوط كنيد و به عنوان لايه ميانى داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و مجددا به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
⭕️پودر ژله را با آب جوش مخلوط كرده و كاملا حل كنيد سپس آب انار را اضافه كرده و مواد را به عنوان لايه آخر داخل ظروف سرو تقسيم كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود و در آخر با دانه انار تزيين كنيد.