کیکی شیک و خوشمزه
▫️خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم) ▫️یک شیشه نوتلا ▫️۱ عدد تخم مرغ
⭕️ 1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. ⭕️2- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید. ⭕️3- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید. ⭕️4- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید. ⭕️5- آنها را روی هم بچینید. ⭕️6- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید. ⭕️ 7-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید. ⭕️ 8-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید. ⭕️9- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید. ⭕️10- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید. ⭕️11-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید. ⭕️12- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود