کیکی خوشمزه با طعم توت فرنگی
▫️1 عدد کیک اسفنجی ▫️250 گرم توتفرنگی ▫️1/2 پیمانه شکر ▫️2 عدد زرده تخممرغ ▫️2 ق س آرد ذرت ▫️1 پیمانه شیر ▫️1/2 ق چ وانیل ▫️1 و 1/2 ق س پودر ژلاتین ▫️1/2 پیمانه آب برای ژلاتین ▫️200 گرم خامه صبحانه ▫️1 بسته ژله توتفرنگی ▫️توتفرنگی برای تزیین
⭕️1. ابتدا یک کیک اسفنجی ساده را دریک قالب گرد درست کنید.حالاکیک را از مقطع به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یک لایه از آن را در کف قالب کمربندی به قطر 18سانتیمتر قرار دهید.
⭕️2. توتفرنگیهای تمیز و شسته شده را در مخلوطکن ریخته، با یک دوم شکر پوره کنید. زردههای تخممرغ را هم با باقی شکر و آرد ذرت مخلوط کنید.
⭕️3. در این مرحله شیر سرد را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد جوشیده و غلیظ شود. حال آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را بیفزایید.
⭕️4. پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود و آن را به مخلوط شیر و زرده اضافه کنید و بگذارید مواد کمی خنک شود.
⭕️5. خامه را به پوره توتفرنگی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده، به مواد سرد شده اضافه کنید و تمام مواد را روی کیک در قالب بریزید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. حالا ژله توتفرنگی را با یک دوم پیمانه آب جوش و یک دوم پیمانه آب سرد آماده کنید.
⭕️6. توتفرنگیها را روی کیک چیده و کمی از ژله را روی آن بریزیدو در یخچال بگذارید. بعد از چند دقیقه، باقی ژله را روی آن بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد.در آخر کمربند قالب را باز کرده، سرو کنید