دسری خوشمزه و متفاوت
▫️شکلات خالص : 225 گرم ▫️تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد ▫️شکر دانه ریز : 75 گرم ▫️خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری ▫️عرق بهار نارنج : مقداری
▪️خامه فرم گرفته : مقدار کمی ▪️شکلات با اشکال گوناگون: مقداری
⭕️1. شکلات را آب نمایید و بگذارید کمی خنک شود.
⭕️2. زرده های تخم مرغ را با شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید و بزیند تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . این کار با همزن برقی به مدت 5 دقیقه طول خواهد کشید و با همزن دستی کمی بیشتر وقت خواهد برد .
⭕️3. شکلات را به تدریج اضافه نمایید و خوب هم بزنید . سپس عرق بهارنارنج و خامه پرچرب را بیافزایید و هم بزنید .
⭕️4. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای کاملا تمیز بریزید و آنقدر با همزن بزیند تا سفت شود . سپس سفیده ها را در دو مرحله به مخلوط شکلات اضافه نمایید و هم بزنید . مخلوط آماده شده را در شش کاسه دسر خوری یا شش ظرف یک نفره مخصوص سرو به نسبت مساوی تقسیم نمایید و بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک شود .
⭕️5. قبل ازسرو , آن را با کمی خامه فرم گرفته و شکلات های کوچک در اشکال مختلف تزیین نمایید .
🔴توصیه سرآشپز🔻🍴
🍽از تمیز و چرب نبودن کاسه ای که سفیده های تخم مرغ را در آن می زنید, مطمئن شوید. وجود کمترین ذره روغن, نمی گذارد هوا میان مواد قرار گیرد و در نتیجه خوب پف نماید. هر شی خارجی در این مخلوط, حباب های هوا را می شکند و مانع از پخت خوب و پف نمودن کیک می شود